European Business Number – they want to steal your money

Just received a letter from one DAD GmbH, a company allegedly registered in Hamburg, Germany.  The letter goes like this:

“Dear Entrepreneur,
In the context of the registration of European companies and the updating of European Business Numbers we ask you to verify your current data:
for accuracy and completeness, and to correct it if necessary. The basic entry and the update are free of charge. If you want to amend /complete any data, please do so on the website http://www.e-b-n.eu and select the menu item registration.
The EBN will publish your information as soon as possible.

(bullshit continues, full scan of the letter at the end of this post)

It all seems very convincing and official. But it is not! It has nothing to do with European Union.  It is an attempt to sell you something. Read the small print carefully:

Scan0002

Especially this line:

Scan0003

It seems they have been sending these letters to many small companies in Europe, you can find references around the Internet, for example here.

The scamming bastards have a nice web site here:

ebn1

If you ever encounter “European Business Number”, let everyone know: it is a scam devised to steal your company’s money.

Scan of the letter:

Scan0001

Scan0002

90 thoughts on “European Business Number – they want to steal your money

 1. Pingback: European Business Number – DAD GmbH varastaa rahasi | Kauaskatsoja

 2. Thanks a lot for this info. I got so upset when they started sending us these letter with claim of payment! But now I understand they are thieves!!!!

  Like

  • DAD – EBN HAVE LOST IN COURT
   Please read this message carefully because it contains extremely important information. This message does not contain my opinion but pure facts on the basis of which you can conclude that DAD has no chances to enforce you. Moreover, the court ruled that the DAD has committed a criminal offense of fraud.

   I found court rullings that declare DAD G.m.b.H from Hamburg guilty of fraud and is liable to pay all litigation costs.

   In 2008, DAD sent a large number of letters to companies and institutions with a form “Data Update 2008”. The form is in German language and is almost identical to the form you have received from DAD in 2016 and 2017 under the tradename “European Business Number”.

   One German company filed a lawsuit at the court in Hamburg and demanded that the court adjudicate that they are not required to pay DAD G.m.b.H 2.280,04 Eur.

   The company that returned the signed form was in court and was not obliged to pay.

   The court decision is here. The translation of the court decision is:

   The Prosecutor is not obliged to pay the defendant the sum of 2,280.04 euros on the basis of the “Deutsches Internetregister” signed on February 28, 2008.

   The Accused is ordered to pay to the plaintiff 272.87 euros plus interest at a rate of 5 percentage points above the relevant basic rate of 10.09.2008.

   The Accused is charged with the costs of the dispute.

   The verdict is provisionally enforceable. The defendant may reject the execution by a guarantee in the amount of 110% of the amount that can be made on the basis of a judgment, unless the plaintiff gives a guarantee in the amount of 110% of the amount to be executed before execution.

   DAD complained to Lansesgericht Hamburg. The Appellate Court upheld the decision of the first-instance court:

   The appeal of DAD was rejected by the District Court Hamburg-Barmbek’s judgment of 5 March 2010 (Az: 822 C 420/09).

   The court decision states:

   The Accused was ordered to pay the costs of the appeal.

   The verdict is provisionally enforceable.

   The court decision was final.

   DO NOT PAY.

   Like

 3. I also got there form and filled it out. Stupid!, but now I got there invoice. I didn’t pay and I received there second reminder already. Is there somebody who had the same problem and can advice me what to do? How can I get rid of them?

  Like

 4. I was also “tricked” into filling the form and now they have sent me a second reminder. I believe that they should be ignored, Also we should inform as many people as we can to be carefull from people of this kind who sinply want to take your money for nothing.
  Is there anywhere were we can report these actions ???
  Ted

  Like

 5. Hard to say how to stops these scams. It is very clear, that they are profitable to scoundrels who initiated them.
  Tell everyone, spread the word.

  Like

 6. They have just found us with their letter. The amount of money has not changed, 677EUR since your comments. They even have mentioned a Hungarian expression “Közösségi adószám”. Thanks guys for warning us!

  Like

   • Yes! I am from Hungary, and my parent’s company (small local shop) and my employer company received it as well recently. Thanks to your site, we have not sent it back!

    Like

    • Szia,akkor magyarul írok.Sajnos visszaküldtem az első levelüket aláírva,a nemzetközi adószámommal ellátva,mert azt hittem,hogy nyilvántartásba akarnak venni,mivel ráadásul Hamburg-i ügyfeleknek is számláztam,a hátoldalt meg nem olvastam el.Nem gondoltam volna,hogy Németországban ilyen partnerek is lehetnek.Azóta folyamatosan kéthetente felszólításokat küldenek,ami nyugtalanít.Ami gyanús volt viszont,hogy kérték a bankkártya számát és a hátoldalon lévő háromjegyű kódot,amit természetesen nem adtam meg,mert ilyent soha sem kértek semmilyen fizetési felszólítás esetén.Egy védekezési pontot találtam csak,nevezetesen azt,hogy a levelek simán jönnek,nem ajánlottan,nem tértivevénnyel,vagyis nincs nyoma annak,hogy átvettem volna.Ha megkérdezhetem Ti hogy álltok ezzel a felszólítással,milyen stádiumban van, ümit szándékoztok lépni? üdvözlettel NM

     Like

     • Mi szerencsére nem küldtük vissza a levelet aláírva, így nem kaptunk számlát. Egyetértek azzal amit írsz, nincs semmi nyoma hogy átvetted volna, plusz ez egy átverés, tehát nem nagyon lehet (szerintem) jogalapjuk arra hogy bármilyen úton próbálják behajtani a pénzt tőled. Így mi csak kidobjuk az ilyen folszólításokat, nem foglalkozunk velük. Remélem nem lesz további kellemetlenséged ebből!

      Like

     • Köszönöm,egyelőre nem jeleztem vissza a cégnek,próbáltam észrevétlen maradni,arra alapozván ezt,hogy a leveleik egyszerű levélként érkeztek,és nincs nyoma,hogy átvettem volna őket,gondoltam,majd feladják.(nem éri meg postázgatni).Decemberben küldtem vissza az aláírt nyomtatványt,apróbetűs részt el nem olvasva,januártól két hetente érkeztek újabb és újabb felszólítások,márc.15-én az utolsó sok piros karaktert tartalmazó,amire az ügyvédem azt mondta,hogy ez egy utolsó előtti felszólítás lenne,de azóta semmi küldemény.Hála Istennek!A rendőrségen is tettem feljelentést,ahogyan az iparkamara javasolta,de elutasították,mondván,hogy elolvashattam volna az apróbetűs részt.
      Még egy blogon tárgyalják ezt a céget,és ott v-ki belinkelt egy németországi bírósági végzést,amelyben ezt a céget elmarasztalják az etikátlan reklámkampány miatt,valamikor 2011-ben,de akkor még online nyomultak.

      Like

     • Sziasztok! Sajnos egy magyarországi oldalt sem találtam, ami ezzel a problémával foglalkozna, és tanácsot adna, mi a teendő, amikor már kinőtte magát a “felszólítólevél küldözgetés” fenyegetésbe, pedig nagy valószínűséggel egyre többen fognak ez miatt jelentkezni, mert a mi példánk is jól mutatja, az nem elég “ha nem veszek tudomást róla” elvet követjük. 2015-ben aláírva visszaküldtük a levelet, majd érkeztek a felszólítások, amit természetesen kidobáltunk, mert nem kértünk semmit, és igazából nem is kaptunk semmit… Mi is így voltunk vele, hogy egy normál magyarországi hivatalos levél ajánlott/ tértivevényesen érkezik, tehát mi bizonyítja, hogy egyáltalán ezeket megkaptuk, átvettük, vagy célba értek volna?! Próbáltuk telefonon és e-mailben is felvenni velük a kapcsolatot, hogy a végére járjunk már ennek, de hiába… A héten felhívott egy állítólagos prágai “megbízott” “jogászcég” (bár már ezt sem akarom elhinni) hogy figyelmeztessen/fenyegessen a tartozásunkra, amit kegyesen megengedik, hogy peren kívül rendezzek, akkor 2031 Eurót kell fizetnem, de ha nem akarom rendezni, akkor a perköltségekkel, kamattal, stb. együtt akár 4000-re is ugorhat az összeg (így már megértem, hogy sokan a fizetés mellett döntenek). Kicsit kutattam a netem, eljutottam a Kereskedelmi és Iparkamarához, beszéltem is velük, nagyon segítőkészek voltak, annak ellenére, hogy semmi konkrét tanácsot nem tudott adni, de több helyre telefonált, érdeklődött. Tudnak a problémáról, az oldalukon van is figyelmeztetés, de nem tudják, hogy lehetne kifuttatni az ügyet. Arra mindenesetre felhívták a figyelmemet, hogy semmiképp se fizessek, feljelentést kell tennem a rendőrségen, írásos panaszt kell benyújtani a MKIK-nál, vegyem fel a kapcsolatot egy ügyvéddel és romániai “fizetésmegtagadó” dokumentumot magyarosítva küldjem el a hamburgi cégnek, hogy bármi lesz is ebből később, írásos nyoma maradjon. Jól jönne egy kis segítség! Tényleg kellene egy Mo-i oldal, hogy könnyebben egymásra találjunk ezzel a gonddal, és aki már túl van ezeken hasznos ötleteket adhatna. De lehet, hogy csak én lihegem túl a dolgot?

      Like

     • Szia,én 2016 dec.-ben küldtem vissza,több felszólítás érkezett 2017.03.15-ig.az összeg 677 Euro-ról 721 Euro -ra nőtt,aztán semmi egészen 2017 júniusig,amikor is újra írtak szelídebb hangnemben újból 677 Euro-ról.a rendőrség a feljelentésemet visszautasította,azzal a felkiáltással,hogy az apróbetűs részt el kellett volna olvasni,és azt mondták semmiképp se fizessek,nem foglalkoztak tovább az üggyel mondván,hogy anyagi kár nem történt.Több fórum is foglalkozik a témával,a kommentekből az jött le,hogy utólag senki sem fizetett és jogi útra sem tereltek senkit.Fennebb írtam angolul,hogy találtam egy németországi bírósági végzést a cég ellen,amelyben elítélték a tevékenységüket(valaki belinkelte) 2011-ben,de akkor még interneten keresték meg az ügyfeleket.egyelőre várok.

      Like

 7. we have also received such kind of letter and my collegue by mistake has signed their order. Did anyone paid for them? Is there any reasonable possibility not to pay?

  Liked by 1 person

 8. Pingback: Credit Collection Factoring s.r.o. s vazbami na Intercable … | EBN Blog

 9. Pingback: The Pathoskeptic … | EBN Blog

 10. Hi received letter just a small new business with two members of staff got a bit of a shock when I received the reminder and payed bill now I have received a second invoice for same amount and now two threatening reminders have no intention of paying any more money over as now know it is a scam has anybody any advice it would be welcome .

  Like

 11. Also received the same.
  I don’t even have a business and they invented a “business” for me… = sale and repair of music instruments!!!
  I think this is far too much and they should be exposed everywhere.
  Thanks for the infos.

  Like

   • They stopped sending me after 3 years. Sent also letters from there “legal apartment”. I answered them at the beginning polite and then very hard, I have blocked them, informed police and haven’t paid anything. Don’t pay they can’t do anything!

    Like

 12. Hi,
  I’m in same situation, I refused to pay and they don’t stop… one more invoice received today, now the total amount is 915 € , ridiculous…
  What should we do to get this company to court?
  A. Cid

  Like

 13. 3 years they sent their bills, and one time I paid and wrote a letter to the termination contract.Now them through the company from the Czech Republic, are trying to take money from me for 3 years + interest)I think this is also the scammers

  Like

 14. Just received a letter from these people.The amount is now up to 890€ and printed slightly differently to the one shown.It looks very convincing but thanks for the warning on here I won´t get caught out.

  Like

  • THEY HAVE GONE EVEN FURTHER WITH US. AFTER SENDING THE INVOICES AND THREATENING LETTERS, THEY HAD A DEBT COLLECTION COMPANY TO ASK FOR 3 YEARS’ INVOICE MONEY PLUS THEIR EXPENSES OR ELSE THEY WOULD TAKE THE CASE TO COURT. TODAY WE RECEIVED PHONE CALLS FROM A LAW FIRM SAYING THEY WILL TAKE ACTION AGAINST US.
   WE HAVE NOTIFIED THE GREEK AND GERMAN AUTHORITIES ABOUT THAT.

   Liked by 1 person

   • Hello mr Papagiannakos, i am from Greece too, i accidentally signed this letter too and now they started threatening, i see that your case was over a year ago, how did you proceed? Did they sued you. Please tell me information on what you did to get rid of them.
    Thank you Savopoulos N.

    Like

    • Hi Mr Savopoulos, same here, from Cyprus. As i wrote to another person, a guy on another site wrote that he replied (not sure if by letter or email) that if he got another letter from them he would notify a law firm in Hamburg and the German police, and they replied that they consider the case to be closed and they no longer request any money. Keep in mind that they lost a case in Hamburg in 2008 so they do not want to go to court, they just want to scare people into paying. I just wrote them a similar email like half an hour ago to get rid of them. Even if their “legal department” etc call you Μην ανησυχείς and definitely do not pay!

     Like

   • We have received also after 2 years from there “Legal Department” asking to pay for 3 years and fees and expenses and interest. The sum was1894,60 Euros. They are ridiculous!We have informed Cyprus police about this company and they has told us that they are thieves and not to pay anything! Last 3 years they didn’t send anything but I blocked them everywhere.

    Like

 15. i live in greece and i receive this letter,without reason,i believe is scam because i dont have internet site for my store and i dont buy from another country nothing.thats why i understand is a scam

  Like

 16. I was a idiot , just assumed it was European Vat register. Im in Helsinki, just got a reminder for 890 euros. Has anyone had any re percussions for not paying ?

  Like

  • I am in Turku I did same like you. , I got same invoice 890 Eur , I tell them never Pay this bill. . You are a scam . don’t worry they never go to a court, because they can not win this case.

   Like

    • Hello,I’m from Hungary,I took a same mistake,and I get a lot of bills.My least reminder is for 771 Euros.How long will they send me bills,what will it happens after?

     Like

     • As far as I know, they don’t give up…
      Obviously, some people were trapped or scared and paid the bills, so they keep on trying.
      Even threatening and upset mails to them have no results.
      They will keep on…
      They even invent some professional activities that are not real and never were!
      Best to ignore them, even if the harassment is disgusting.
      Do not open their letters and return these to the sender, even if it is just a postal box…

      Like

     • We made the same mistake on Cyprus because we had bought some equipment from Germany and that’s why we thought that they need our VAT details.Don’t pay, blocked them! When they were sending registered letters I was asking first from where it is and if it was from Germany I didn’t take it. And they stopped disturbing. But it took 3 years.

      Like

   • I’m in Seinäjoki, Finland, and fell into the same trap. Getting bills and reminders. Will not, or ever, pay. I’ve looked extensively in the blogs from 2010 onwards, and there appears never to have been a court case where the “victim” had to pay. Obviously, being a scam, they could never win a case.

    Like

     • Ειναι φοβερο συναισθημα, να αισθανεσαι ανημπορος και απροστατευτος απεναντι σε τετοιου ειδους επιθεσεις,
      Δεν αρκει η Γερμανικη κατοχη του μνημονιου, ειναι και αυτοι οι καθ’ολα νομιμοφανεις απαταιωνες που θελουν να παρουν τα υπολοιπα…
      Και δεν υπαρχει κανεις να τους σταματησει?

      Μετα τιμης
      Γιαννης Νταγκας

      Like

 17. They sending this deceptive letter to Serbian company too ! Something similar to this we saw 5 years ago. They threatened with court etc 10 times, but we haven’t pay.

  Like

  • Sajnos már túl voltam az aláíráson és a visszaküldésen,amikor Magyarországon ez a tájékoztatás megjelent.Az első számla érkezése után kezdtem kutakodni 2017 januárjában,2016 dec.írtam alá.Tul.képp senki sem tudott segíteni,a kamara sem,a rendőrség meg azt mondta,hogy az apróbetűs részt el kellett volna olvasni,így ők nem tehetnek semmit,de ne fizessek.

   Like

   • Minket már Prágából hívogat az adósságbehajtó cég, de itt lejjebb lehet olvasni, hogy ez gyakorlatilag ugyanaz a csapat. Viszont már van magyar anyanyelvű munkatársuk. Ő ugyan elismerte, hogy ez nem volt tisztességes húzás, de a szerződés az szerződés, és fizetni kell, ezt mondja. Nyilván nem fogunk fizetni, de az, hogy a rendőrségi feljelentéssel nem megyünk semmire, az gáz. A háromszéki cikkben legalább látható, hogy ott a kereskedelmi kamara segít a bajba jutottakon. Nálunk meg nem?

    Like

     • ntebb már irtam,most bemásolom:Hello,már túl vagyok rajta.A “cseh behajtó iroda” csak egy call center leht.Szóval ne fizess.Ha biztos akarsz lenni a dolgodban,van egy München-i ügyvédi iroda,aki ezzel az üggyel foglalkozik.Ír a DAD számára egy felszólító levelet és azok írásba adják,hogy nincs további követelésük.Elküldik nekik és Neked is.200 Euro

      Like

     • És még:Itt az ügyvédi iroda címe:https://www.ll-ip.com,írhatsz angolul vagy németül.Olvasd el a Google értékeléseit,egy halom ilyen ügyet megoldottak .Nekem 2 hét alatt.Tudtam,hogy csalás,nem fizettem,de nyugtalanított.Most kaptam meg levélben a cégtől is,hogy bár ők korrektek voltak,és én kértem(wtf),ők elállnak a szerződéstől és nincs további követelésük.számlát küld az ügyvédi iroda,átutalod a 200 Euro-t és vége.Nekem ennyit megért.3 éve tartott.

      Like

 18. Hi,

  I am from Greece, and i have the same situation with all of you. Signed contract with these bastards, and a lot of scary emails from them, in reply to all my requests to cancel the contract.
  Look, everyone should ignore them and their letters, but i think that we have to do something more professional than to threat them.
  Please, is there anyone who has been advised by a lawyer?
  People, i don’t know if they are scammers or whatever, everyone who has the same problem with them i think that we have to do something massively.

  Like

  • i signed the letter too on April, stupid me,exactly the same situation, the last letter i received from them had interst and dunning fees…, so i went to the police department of Διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος και υπεβαλα μυνηση. εαν τηελεται επικοινωνηστε μαζι μου στο thin2air@gmail.com

   Like

 19. I also signed and sent back the papers and they keep sending me more and more reminders. I haven’t paid sofar and I am not planning to pay. But how will this end?

  Like

  • I also signed,then I got a lot of reminders,the amount grew from 677 Euro till 721,that was in March,after 3 months paused.After three months they began to send reminders gently formulated,the amount strats on 677 Euro.I’m still waiting,I won’t pay.

   Like

 20. hi i had sent them the form back via email but only signed section 3 .Trade/Legal form. I did not sign where it says Date,legally binding signature/stamp. I did this 5th june and till now i did not receive invoice.When should i receive invoice?Also when i do a search i find my comapny name hilighted.please advise if i should contact them to cancel.

  Like

 21. Same from Hungary 😦 Too bad I found this page late and too stupid I was for not paying every of my attention….too late, signed their paper and sent back. My question is, what happened in the meantime with you? As I read, you signed the papers way before me, what happened since then? Every advice and reply would be appreciated!

  Like

   • NM van-e valami új információd ? Hogyan áll az ügy jelenleg ?
    Én is ebben a cipőben járok. Rendkívüli felmondással felmondtam a szerződést,
    és tértivevénnyel visszaküldtem a számlát, és most várok.
    Ügyvéd azt javasolt, hogy mindig vissza kell küldeni a leveleket bontatlanul.

    Like

    • És még elfelejtettem írni, hogy nagyon fontos, hogy az ügy a németeknél maradjon, és ott biztos győzelmünk. Ha viszont eladják az adóságot valamelyik országnak, az lehetséges, hogy gáz lesz.

     Like

     • Egyelőre szünetelnek a felszólítások kb.1,5 hónapja.Mikor küldted vissza tértivevénnyel és melyik számlát?Átvették aláírva?Melyik országból írsz?A prágai behajtó cég mögött ugyanaz az ember áll,fentebb leírták ill.más topic is részletezi.Az a helyzet,hogy sima postai küldeményként érkeztek,nincs nyoma,hogy átvettem volna.Az ügyvédem a fizetést javasolta,de az az igazság,hogy telefonon is beszéltem külhoni érintettekkel,és itt a fórumon is kérdezgettem hasonló fázisban járókkal,még senki sem fizetett vagy egyszer fizetett aztán hanyagolta és ugyanúgy kapta a további felszólításokat.

      Like

     • Magyarországról írok, és az első számlát küldtem vissza a rendkívüli felmondó levél után, ezen a héten. amennyiben nem veszi át úgy elfogatta a felmondást.
      Tudnod kell, hogy ez a cég egy profi rabló cég. És nem fogja abbahagyni.
      Ne fizess! De ne dugd a fejed a homokba, mert ezek nagyon rafináltak, és direkt nem tértivevénnyel küldik a leveleket, és a borítékon nincs feladó, hogy ne tudd visszaküldeni direkt az ő költségükön. És német jog szerint ezek a levelek kézbesítettnek számítanak,( és ezzel elismered a szerződést, viszont nem fizetsz, akkor ők jogosan eladhatják egy külföldi behajtó cégnek, ahol más szabályok vannak a behajtásra mint a németeknél) a tartozásodat ha viszont visszaküldöd akkor nem. ( vitatod a szerződét)
      Megtámadtad-e a szerződés ? Ez azért kell, mert ha igen akkor addig amíg zajlik az egyezkedés addig nincs fizetési kötelezettséged.
      A legfontosabb pedig az, hogy össze kell fognunk mi károsultak, és együtt kell intézkedni, mert ez a rabló banda tudja, hogy itt “kis ” cégek vannak, és ezekkel mindent meg lehet csinálni.

      Like

     • Sajnos már a második évnél tartok.Ha v-mi fejlemény lenne,kérlek jelezd feltétlenül,átvették,nem vették mit reagáltak.

      Like

 22. Pingback: Global Business Register – Don’t fall for this scam either | The Pathoskeptic

 23. Hello Magyarországi Károsultak. Mi is belefutottunk a hibába, és már egy cseh bahajtó zaklat minket. Kizárólag összefogással lehetne valamit tenni, Javaslom kerítsünk egy cseh/német jogi irodát, aki képviseli az ügyünket. Akit érdekel, írjon a mail címemre.

  Like

  • Hello,már túl vagyok rajta.A “cseh behajtó iroda” csak egy call center leht.Szóval ne fizess.Ha biztos akarsz lenni a dolgodban,van egy München-i ügyvédi iroda,aki ezzel az üggyel foglalkozik.Ír a DAD számára egy felszólító levelet és azok írásba adják,hogy nincs további követelésük.Elküldik nekik és Neked is.200 Euro

   Like

 24. Hello Magyarországi Károsultak. Mi is belefutottunk a hibába, és már egy cseh bahajtó zaklat minket. Kizárólag összefogással lehetne valamit tenni, Javaslom kerítsünk egy cseh/német jogi irodát, aki képviseli az ügyünket. Akit érdekel, írjon ide választ.

  Like

  • Itt az ügyvédi iroda címe:https://www.ll-ip.com,írhatsz angolul vagy németül.Olvasd el a Google értékeléseit,egy halom ilyen ügyet megoldottak .Nekem 2 hét alatt.Tudtam,hogy csalás,nem fizettem,de nyugtalanított.Most kaptam meg levélben a cégtől is,hogy bár ők korrektek voltak,és én kértem(wtf),ők elállnak a szerződéstől és nincs további követelésük.számlát küld az ügyvédi iroda,átutalod a 200 Euro-t és vége.Nekem ennyit megért.3 éve tartott.

   Like

   • Hello! En is belefutottam, mar egy ciprusi faktoring cegnel van a tartozasun. Nem tudom, hogy erdemes-e komolyan vennem, de talan en is inkabb fizetnek egy ugyvednek, hogy veglegesen lezarjuk az ugyet. A link, ami az elozo kommentzben van, nem mukodik. Van valakinek valami jo tippe? Koszi!

    Like

 25. Még annyit hozzáteszek,hogy voltam ügyvédnél itt MO-n azt javasolta ,hogy fizessek a DAD-nak,.az Iparkamaránál hozzá se tudtak szólni,a rendőrségi feljelentést megtettem,de elutasították,mondván,hogy az apróbetűs részt el kellett volna olvasni.Itt Magyarországon ennek az ügynek nincs képviselete,mindenhol máshol Európában van,veboldalak és ügyvédi irodák segítik a károsultakat,sikerrel.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s